dimecres, 15 de maig de 2013

Zubizarreta: un gran incompetent


Un bon dia Andoni Zubizarreta va tenir la sort de caure simpàtic a l'entrenador de l'Athlètic Club (el de Bilbao) Javier (o Xabier) Clemente. Aquest entrenador el va fer titular deixant a la banqueta un porter molt millor que ell, Andoni Cedrún.
Algú dirà: va jugar més de 120 partits amb Espanya i també al Barça. Si, però qui era el seleccionador espanyol en la majoria d'aquests partits? Clemente.
Quan el Barça el va fitxar el porter era Urruti i poca gent va veure clar la necessitat de fitxar un altre porter.
No cal recordar la seva nula eficàcia aturant penals, la seva nulitat en les pilotes per alt (exhibició negativa al camp del Kaiserlautern en aquell dia que Bakero va salvar els mobles en l'últim segon) i moltes altres exhibicions (final de copa d'Europa davant el Milan o el seu últim partit amb Espanya fent-se un autogol contra Nigèria en un mundial).
Anys després quan Sandro Rosell va arribar a la presidència del Barcelona no va tenir millor idea que portar aquest senyor de director esportiu. No sé quins mèrits havia fet ni quins coneixements va demostrar que tenia.
Aquest darrera temporada no ha sabut fitxar a ningú durant el mercat hivernal, no ha sabut gestionar l'absència de l'entrenador per malaltia, pretén no renovar a Abidal, ha aconseguit que Valdés no vulgui renovar,...En fi un joc de despropòsits.
Si a Barcelona volem que segueixi Mourinho al Madrid, a Madrid volen que el Barça segueixi tenint a Zubizarreta de director esportiu. Si segueix, aviat veurem com Thiago, Tello, Montoya, Sergio Busquets o algun altre jugador vàlid, acabaran marxant. I que ens quedarà aquí? Doncs vedettes com l'Alexis, el Reina (aquest porter que fa riure als amics que sembla ser que el Barça fitxarà) i altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada